Over mij

Over Marloes

 

“Weet je, misschien is het niet eens de fotografie an sich die me zozeer aanspreekt. Dat klinkt misschien verrassend, maar wat me vooral drijft is het vastleggen van de diepste elementen van het leven. De pure en oprechte emoties! De echte momenten van het leven. Daar ga ik voor, dat wil ik. Dat ben ik! En dat ervaar ik als een groot voorrecht.”

 

Om iedereen op zijn eigen manier in beeld te brengen is elke keer weer een prachtige uitdaging. Dat doe ik door een band op te bouwen met de mensen achter de camera. Vertrouwen is daarbij belangrijk. Maar ook iedere omgeving biedt steeds weer een nieuwe uitdaging; wat doe je met het beschikbare licht? Wat kun je met de spullen die in de kamer staan? Welke invalshoeken kan ik vinden?

 

Fotograferen is constant in beweging zijn. Zowel op sociaal vlak, als op het technische en creatieve vlak. En het mooiste is als dit alles samen kan komen in één foto. Emotie, compositie, belichting én creativiteit.

 

Ik fotografeer al sinds 2005. En al sinds het prille begin ben ik dol op gezichten vastleggen in de mooiste omgevingen. Zo puur mogelijk. Ik ben een tikje eigenzinnig, enorm creatief, erg geduldig en mensgericht. Genieten van de zegeningen van het leven, de prachtige natuur en lieve mensen. Ik vul mijn dagen er graag mee en zie er naar uit om jouw/jullie leven te mogen vastleggen op een manier die bij je past!

Marlau