Newborn

Nieuw leven

 

Nieuw leven binnen een gezin. Het zijn de meest prachtige momenten die een mens in zijn leven mee mag maken. Een fase waar achteraf vaak over wordt gezegd: ooh, wat was dat snel voorbij zeg! Het zijn dan ook momenten die je doen verwonderen over zoveel schoonheid. Dat zijn momenten die je het liefst zou willen vastleggen en willen vast houden, om nooit meer los te laten. Een newbornshoot is geweldig om dit unieke gevoel vast te houden. Jarenlater kun je nog wegdromen alleen al bij het zien van zulke foto’s.

 

 

Hoe gaat dat?

 

Een newbornshoot maken we bij voorkeur binnen vijf tot tien dagen na de geboorte. En dan het liefst op een ochtend. Dan is je baby vaak nog lekker slaperig en laten ze het modellenwerk makkelijk gebeuren. Een warm badje en een voeding voorafgaand aan de shoot, een rustige omgeving, het wordt er allemaal makkelijker op. Het handigste is als ik weet wanneer je uitgerekend bent, zodat ik al weet in welke weken het ongeveer gaat gebeuren. Zodra je bevallen bent kun je contact met me opnemen en zoeken we samen het beste moment.

 

Waar?

 

Je hoeft niet de hort op met je kindje, maar dat doen we lekker bij jullie thuis in je eigen omgeving. Het enige wat we nodig hebben is de ruimte met het mooiste licht. De rest van de spullen neem ik allemaal zelf mee. Verschillende doeken, mutsjes en kleedjes. En als je zelf spulletjes hebt en ideeën gaan we daar natuurlijk ook mee aan de slag! En aangezien we er toch zijn, maken we meteen leuke foto’s van jullie als ouders terwijl je bezig bent met jullie wonder. Je kleintje merkt er doorgaans weinig van en vaak slapen ze het grootste gedeelte. Ik ben er minstens drie uur en we nemen dan ook alle tijd. Eventjes voeden, wiegen of een kleine pauze met een kopje thee. Het kan allemaal. De bedoeling is vooral dat je geniet. Waarna je nog ongelofelijk lang kunt genieten van deze bijzondere momenten met je baby.

Newborn
.
Newborn