Geboortefotografie

Geboortefotografie: de eerste beelden van nieuw leven

 

Wauw, ik mag jullie bevalling gaan vastleggen! Eerst spreken we gezellig af om elkaar eens te leren kennen. Als de klik er is spreken we af wat jullie precies willen en hoe jullie de bevalling voor je zien.

 

Gedurende jullie bevalling en 1,5 a 2 uur daarna ben ik aanwezig om alles vast te leggen.

 

Jullie krijgen minimaal 50 beelden op hoge resolutie digitaal aangeleverd van mij en als cadeau een mooi acordeonboekje met een aantal foto’s.

 

Waarom wij gekozen hebben voor een geboortefotograaf

 

De foto’s geven eigenlijk het antwoord al.

 

Zelf vinden wij foto’s ontzettend belangrijk en zeker bij zo’n groot gebeurtenis in ons leven als een geboorte. Marloes heeft deze momenten zo pakkend vast weten te leggen , echt zoals het was! Als je de beelden bekijkt voel je echt de emotie.

 

Voor mijzelf was het ook erg fijn voor de verwerking om alles op mijn gemakje te kunnen bekijken wanneer ik hier klaar voor was, ( ik was zo benieuwd dus ik keek zodra ze binnen waren ). We hebben er echt van genoten,  prachtig ! Je beseft dan ook echt weer even wat een kracht je als vrouw hebt en dan ben je best heel trots op jezelf en dat doet ook goed !

 

Wat ik ook geweldig vond was dat ik het gezicht van mijn man nu kon zien op het moment dat ons zoontje Elvis geboren werd, dat had ik niet willen missen! Het is allemaal zo overweldigend en er ontgaat je als vrouw echt heel veel, dus extra leuk dat er professionele foto’s van zijn gemaakt.

 

Een bevalling is zo mooi, emotioneel, bijzonder, heftig en intens..  we raden het iedereen aan om een geboorte fotograaf te boeken, en natuurlijk dan Marloes ! Ze is een geweldige fotografe maar ook een prachtig persoon!