Bruidsfotografie

De mooiste dag van je leven: de bruiloft

 

De mooiste dag van je leven wil je het liefste in een doosje doen. Bewaren om nooit meer te vergeten. Niets van de emotie, de liefde en het gelukzalige gevoel mag verloren gaan. Met een trouwalbum vol met prachtige foto’s van Marlau Fotografie laat je die dag elke keer weer opnieuw beleven.

Bruidsfotografie is een vak apart. Alle facetten van fotografie worden gevraagd van een fotograaf. Naast het feit dat er natuurlijk de mooiste plaatjes gemaakt moeten worden, maakt de fotograaf ook onderdeel uit van jullie dag. Daarom is het fijn als het klikt tussen ons. Ik beleef jullie mooiste dag van heel dichtbij en daarom drink ik vooraf geheel vrijblijvend een kopje koffie met jullie. Zo leren we elkaar vast een beetje kennen, kunnen we de dag alvast doorspreken en mag je al je wensen op tafel leggen. We wisselen ideeën en tips uit en terwijl we praten worden jullie wensen heel concreet. Daarna ben ik heel goed in staat om een passende offerte te maken, zodat jullie precies weten waar je aan toe bent. En mijn tips krijg je sowieso gratis mee naar huis, of je me nu boekt of niet.

 

 

Het grote feest zelf

 

Tijdens jullie grote feest meng ik me tussen jullie gasten zodat ik alles helemaal kan mee beleven en daar op de beste manier de fotografie voor kan invullen. Dat gaat op een hele ontspannende manier en om je gerust te stellen: ik ga niet met benen slepen of allerhande kunstjes uithalen met je gasten om geforceerd geposeerde foto’s te maken. Jullie trouwalbum moet een geweldige herinnering worden aan een prachtige dag en het verhaal laten herbeleven. Een jaar na de bruiloft, maar ook jaren later nog.

Je bent die dag lekker jezelf en moet vooral genieten. Natuurlijk verloopt het een en ander niet altijd volgens plan, maar als mijn leiding vereist is om tot een goed resultaat te komen, doe ik dat. Ik ben flexibel en zorg ervoor dat jullie krijgen wat jullie gevraagd hebben: een prachtige reportage waarmee je alle bijzondere momenten voor altijd vast kunt houden.

 

Het resultaat

 

Een aantal dagen na jullie bruiloft zet ik alvast een preview klaar op Facebook, zo kun je al heel snel nagenieten. En jullie gasten ook! Daarna ga ik een selectie maken uit alle beelden. Meestal selecteer ik ongeveer 200 beelden, waarmee ik jullie dag op een mooie manier kan vormgeven. Met deze selectie ga ik aan de slag om jullie trouwalbum te maken waarin jullie verhaal van het begin tot het einde verteld wordt. Een fotoalbum waar je elke keer wanneer je het bekijkt, alleen of met familie en vrienden, de dag weer herbeleefd wordt. Een album waarvan je zegt: Ja, zó was het! Dat wilden we hebben.

Bruidsfotografie Marnix & Marieke
Bruidsfotografie Marnix & Marieke